17 Şubat 2011 Perşembe

Bir son ek olarak "Arkadaşım"

Bu kızlar çok alemler valla! En çapkınım diyen adamın bile bir kız tarafından reddedilmişliği vardır geçmişinde. Reddedilme bahanesi ayrı bir başlığın konusu olmakla beraber, bahane sonrası beyanatlar vardır bir de. Örneğin arkadaş kalmak isterler; o aslında "Hiç sevgili olmayalım ve buna bir kılıf uyduralım emi"den başka bişey değildir.

Erkek için ise "arkadaş kalma süreci" diye bir dosya uzantısı olmadığı için işletim sistemi o süreci asla algılamaz. Ya hayatından tamamen çıkarır, ya da kızın arkadaş kaldıklarını sandığı süreçte yazmaya devam eder (Bkz. Acımasız gerçekler temalı Sprite reklamı)



Nitekim kızlar da bu ilgiden korunmak için önlemler alırlar, bir nevi aşı gibi düşünebiliriz. Hastalıkla karşılaşmadan korunma sağlar. Nedir bu? Sıfat takmak, o sıfat da "Arkadaşım"...

Potansiyel ortamlarda kızı ararsanız "Efendim arkadaşım!?" diye açar telefonunu, hem de vurgulayarak, Facebook'ta sizle görüldüğü fotoğrafın altına "En sevdiğim arkadaşım" "Kankim" falan yazar. Hem seni uzak tutmak hem de etraftaki potansiyel partnerleri korkutmamak için.

Çıkarılacak ders:

İstemiyosa istemiyodur, zorla güzellik olmaz. "Arkadaşım" diyenden kaçacaksın. Nasılsa erkekler için "arkadaş kalma diye bir şey yoktur!". Onu da detaylarıyla anlatırım.

Sana gelince; evet arkadaşınım ama her seferinde gıcık olduğumu bile bile cümlelerinin sonuna koymana gerek yok. Onun dışında, yazının geri kalanını üstüne alınmazsan sevinirim.

7 yorum:

Deniz Dogan dedi ki...

Kadın-erkek arkadaşlığıyla ilgili en hoş diyaloglar When Harry met Sally filminde var. Kısaca eğer ortada ilişki baskısı yoksa arkadaş olunabilir. Yani ya çekici olmayacak, ya da başkasıyla ciddi bir ilişkisi olacak.

Cerrah dedi ki...

Kadın için geçerli olabilir, ama erkek için endikasyonlar çok kısıtlı. Bu konudaki görüşlerimi belirten bir yazı yazmalıyım tamam.

Adsız dedi ki...

Bir dişi olarak bir erkeğe arkadaşım diyorsam;
1- sevgili olarak kendisini düşünemiyorumdur.
2- çok hoşlansam da, durduran bir faktör vardır.
Bu iki sebeple gözüne soka soka arkadaşım derim, Tanrı beni affetsin, dinimiz amin :S
3- cidden arkadaşımdır :)

Cerrah dedi ki...

Bu 3 şıkkın dünyadaki tüm erkekleri kapsadığını biliyosun di mi?

Adsız dedi ki...

:)Evet. Ama dediğim gibi altını çizerek arkadaşım demek ayrı -senin de yazında bahsettiğin gibi- şuan öyle 1 kişi var hayatımda :S Çok mesuduz :)

Cerrah dedi ki...

Allah bozmasın :)

Adsız dedi ki...

Yeni bişiler yazsana...